Over Mai van Rootselaar

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Mai en woon al mijn hele leven met plezier in Almere. Nadat ik de opleiding luchtvaartdienstverlening heb afgerond ben ik werkzaam geweest in de luchtvaart- en horeca branche. Op een gegeven moment merkte ik dat ik toe was aan nieuwe uitdaging en ik heb gekozen voor de recruitmentwereld in de publieke sector.
Vanuit daar heb ik de overstap gemaakt naar Proud People waar ik met veel plezier een onderdeel van het Sales & Marketing team ben. Dit komt mede door de persoonlijke benadering van Proud People en ook toen ik hier voor het eerst op kantoor kwam voelde ik gelijk een fijne en persoonlijke sfeer.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om naar de golfbaan te gaan en samen te dineren met vrienden en familie. Daarnaast kan ik erg genieten van een zomerse dag op de boot, mooie plekken van de wereld ontdekken, maar ook een pot schaken op zijn tijd vind ik leuk.

Waarom heb jij het attribuut op je GIFje gekozen?

Dat was een makkelijke keuze, want ik ben namelijk regelmatig te vinden op Golfclub Almeerderhout om lekker buiten te ontspannen.
Golf is altijd anders, want alle holes hebben hun eigen uitdagingen die verschillen per seizoen, maar ook de baan- en weersomstandigheden variëren en de bal ligt nooit hetzelfde. Mijn leukste herinnering tot nu toe is het spelen op golfbanen in Spanje en Portugal, de omgeving is daar zo mooi en extra uitdagend.

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Een kandidaat kunnen opbellen dat de opdrachtgever enthousiast is en een aanbieding wilt doen! Daarnaast is elke dag anders en met fijne gedreven collega’s word je voortdurend uitgedaagd.

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures voor je zoekfilters. Verwijder filters om het zoeken te verbreden.

Alle filters verwijderen

FAQ

× Hoe kan ik je helpen?