Over Matthijs Claessens

Wie ben je en wat doe je?

Ik heb de eerste 18 jaar van mijn leven in Brabant gewoond, toen 18 jaar in Utrecht en inmiddels woon ik alweer 7 jaar in Soest samen met mijn gezin.

Na mijn studie heb ik een wereldreis gemaakt en daarna per toeval in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen. In 2011 kwam ik tot de conclusie dat ik na veel overnames niet meer bij het bedrijf werkte waarvoor ik in 2006 gekozen had. Toen heb ik de stap naar het ondernemerschap gemaakt en vrij snel ben ik toen Marc Schram tegen gekomen, die een soortgelijke achtergrond had. Met hem, en de andere collega’s, zijn we toen vol trots gaan bouwen aan Proud People.

Waarom heb jij het attribuut op je GIFje gekozen?

Buitenspelen is het leukste wat er is! Wekelijks ben ik op het voetbalveld te vinden bij Hercules en in Soest. Op zondag sta ik ook graag vroeg op mijn kilometers te maken op de mountanbike trails van de Utrechtse heuvelrug. Daarnaast heb ik een passie voor koken en ook dat doe ik het liefst buiten op de BBQ of open vuur.

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Als eerste noem ik dan uiteraard mijn collega’s! Met veel plezier ga ik iedere dag naar kantoor om er met hen een leuke en succesvolle dag van te maken. De diversiteit die ons vak met zich meebrengt blijft heel tof. Over de jaren heen zie je trends komen en gaan, maar ook per dag kan je verrast worden. Het is heel leuk om de hectiek van de dag in goede banen te leiden.

Reviews

Bart Bruggeman Zadelhoff

”Onze ervaringen met Proud People zijn louter positief. Een goed team,
persoonlijke aandacht en ze zijn altijd in staat geweest een goede
match te vinden voor onze onderneming. We koesteren de samenwerking
dan ook en bevelen Proud People van harte aan.”

Bart Bruggeman | Financieel directeur | Zadelhoff

Voor deze vacatures kom ik graag met je in contact:

Tips van Matthijs

Matthijs Claessens eigenaar recruitment bureau

Sollicitatietip van Matthijs
”Heb je een leuk sollicitatiegesprek gehad? Spreek dit dan uit aan het einde van het gesprek. Dit geeft duidelijkheid en vergroot de gunfactor!”

Matthijs Claessens | Eigenaar
Matthijs Claessens eigenaar recruitment bureau

Extra tip van Matthijs
”Maak van je sollicitatieproces maatwerk. Voor de een is het makkelijk om na 1 of 2 gesprekken een keuze te maken. De ander zou graag en dag meedraaien om gevoel te krijgen bij de werkzaamheden en de collega’s.”

Matthijs Claessens | Eigenaar

FAQ

× Hoe kan ik je helpen?