Nick , Carmen wijzend naar computer en Suzanne Vliek aan de telefoon

Hét Recruitment Bureau marketing
en communicatie:
voor de Ideale Match

Neem contact op Solliciteer

checklist van Proud People voordelen

Of je nu een Marketing en Communicatie-kandidaat bent of op zoek bent naar een Marketing en Communicatie-kandidaat, wij vinden de perfecte match voor jou.

We begrijpen als Recruitmentbureau Marketing en Communicatie dat het vinden van de juiste kandidaat of vacature een uitdagend proces kan zijn. Voor beide partijen is het een belangrijke beslissing, aangezien het de plek is waar je veel tijd zult doorbrengen. Er moet een match zijn tussen jou en de opdrachtgever of tussen het bedrijf en de kandidaat. Dit complexe proces nemen wij graag uit handen voor jou, zodat jij je kunt concentreren op het beoordelen of de match daadwerkelijk geschikt is. Onze Recruiter Marketing en Communicatie staan voor je klaar.

Bedrijven waar wij voor werken

Vesteda logo
Amsterdamse hogeschool van kunst logo
Leap 24 Logo
Nelson Logo
Yellowbrick logo
Jumbo logo
Hema logo
Hans Anders logo
Bakker Bart logo
Sandra Jongerden, foto van de voorkant vrouw brede glimlach

”Ik vind de samenwerking met Proud People erg prettig. Ze nemen de tijd om te bespreken wat mijn wensen zijn en hoe deze passen binnen verschillende vacatures. Doordat Proud People de tijd neemt om de kandidaten te spreken en te leren kennen, zorgen ze ervoor dat het gehele proces een stuk persoonlijker is. Goede communicatie staat bij hun hoog in het vaandel.”

Sandra Jongerden | Marketing Medewerker | Yellowbrick

Voordelen van een recruitment bureau voor marketing en communicatie functies

Binnen Proud People bedienen wij vier segmenten met elk een eigen team die de vacatures begeleid van begin tot eind. Hierdoor heeft de recruiter Marketing en Communicatie veel kennis over het specialisme waarin ze actief zijn.

Binnen het Marketing en Communicatie Recruitment Team heb je je eigen contactpersoon met wie je communiceert en die je begeleidt gedurende het gehele proces. De recruiter Marketing en Communicatie besteedt minimaal 8 uur per week aan jouw vacature, hierdoor kent de recruiter Marketing en Communicatie jou echt.

We beschikken over jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en zijn bewegingen. Onze bekendheid met de markt stelt ons in staat om diverse kanalen te benutten bij het werven van de juiste professionals.

Doordat wij elke dag communiceren met meerdere Marketing en Communicatie-professionals zijn wij in staat om opdrachtgevers te adviseren over welk type rol ze nodig hebben. Wij zien of de kandidaat echt bij de organisatie past.

Groepsfoto Proud People recruitmentbureau Finance alle werknemers kijken lachend in de camera

Hoe gaan wij als recruitment bureau marketing en communicatie aan de slag?

 • 1: Intake en plan

  Voordat we aan de zoektocht naar de juiste professional beginnen, hechten we veel waarde aan zekerheid dat deze professional goed bij de organisatie past. Daarom plannen we een intakegesprek in, waarin we ontdekken wat de organisatie werkelijk nodig heeft.

 • 2: Het marketing en communicatie recruitmentproces

  Na de intake gaan onze ervaren recruiter marketing en communicatie aan de slag met het opstellen van een gedetailleerde profielschets. Hierin beschrijven zij de vereiste kwaliteiten van de professional en schetsen zij het ideale profiel dat past bij de organisatie.

  Zodra de profielschets is opgesteld, start onze recruiter marketing en communicatie met het actief zoeken naar de perfecte professional in de markt. Dit gebeurt via diverse online kanalen. Daarnaast plaatsen wij een vacature tekst op onze website, zodat ook professionals die ons via andere kanalen bereiken, de vacature kunnen bekijken.

 • 3: Het selectieproces

  Nadat we professionals via onze kanalen hebben ontvangen, gaan we over naar het selectieproces. In eerste instantie worden kandidaten telefonisch gescreend om te beoordelen of er een match is. Bij een positieve beoordeling nodigen we professionals uit voor een gesprek, zowel op kantoor als op locatie. Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op de wensen van de professional. Als de wensen overeenkomen en er volgens onze Marketing en Communicatie recruiter een goede match is, stellen we de vacature voor aan de professional.

 • 4: Voorstellen

  Na een gesprek tussen de professional en ons, als we de match als passend ervaren, stellen we een gedetailleerde profielschets op van de professional. Deze schets leggen we voor, zodat de opdrachtgever kan beoordelen of de match passend is.

 • 5: Professional op gesprek

  Nadat de professional is voorgesteld en is geaccepteerd, gaat hij/zij het sollicitatieproces in bij de betreffende organisatie. Wij bereiden de professional voor, zodat deze niet voor verrassingen komt te staan en het gesprek soepeler en gemakkelijker verloopt.

  Na de gesprekken onderhouden wij contact met zowel de opdrachtgever als de professional om de gesprekken te evalueren. Op deze manier krijgen we inzicht in hoe beide partijen het proces hebben ervaren en zorgen we ervoor dat eventuele misverstanden direct worden aangepakt. Dit voorkomt tijdverspilling aan beide kanten.

 • 6: Er is een match!

  De professional en de organisatie hebben besloten om samen te werken. Geweldig! De vacature is ingevuld, en de professional heeft een nieuwe en leuke baan. Het enige wat nu nog resteert is het contract. Wij adviseren graag over de arbeidsvoorwaarden, om ervoor te zorgen dat een goede match niet stukloopt op deze essentiële stap.

DNA van het Recruitment bureau finance

Marketing en communicatie recruitment is het matchen op DNA

Bij Proud People matchen wij kandidaten met DNA. Dit zijn de kernwaarden binnen Proud People en deze staan voor:

D: doortastend
N: nieuwsgierig
A: aandacht

DNA wordt door Proud People heen breed gedragen op alle segmenten, maar zeker ook als marketing en communicatie recruitment bureau. Met de expertise van onze marketing & communicatie recruiter zorgen wij ervoor dat diverse marketing en communicatie vacatures vervuld worden.

Benieuwd naar de verdere uitleg over ons DNA?   Uitgebreide uitleg DNA

Nieuwste Marketing & Communicatie vacatures

Welke marketing en communicatie recruiter helpt jou?

Ons recruitmentteam voor marketing en communicatie bestaat uit vier Marketing en Communicatie recruiters met diverse achtergronden, die samenwerken om de beste oplossingen te vinden. Onze recruiters Kimberly Vicedomini, Andra Pusco en Adinda Breukelman, staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van jouw ideale baan of om als bedrijf de juiste professional voor je vacature te vinden. Meer zien van ons team?

Nog meer vragen? Laat je terug bellen.

Naam

FAQ

 • Welke functies bemiddelen jullie?

  -Marketing manager
  – Communicatie manager
  – Communicatieadviseur
  – E-commerce specialisten
  – Social media managers
  – Brand managers
  – Online marketing managers
  – Communicatie adviseurs
  – Online marketing adviseurs

× Stel je vragen hier