Recruitmentbureau Den Haag

ZZP en vaste opdrachten in Den Haag

Opzoek naar een ZZP, Detachering of Vaste opdrachten in Den Haag voor een voor onze specialisme
Sales, Marketing & Communicatie, Finance en HR.
Vind jouw opdrachten & vacatures

checklist van Proud People voordelen

ZZP opdrachten Den Haag

Proud People is hét Werving & Selectiebureau als het gaat om het matchen van freelancers met ZZP opdrachten Den Haag. Met een uitgebreid netwerk van zowel opdrachtgevers als kandidaten binnen onze vier specialisaties: HR, Finance, Sales en Marketing & Communicatie, helpen wij jou graag verder. Ben je bijvoorbeeld een Controller, Accountmanager, HR Business Partner of Marketeer en op zoek naar een ZZP opdracht Den Haag? Neem dan contact op met ons of bekijk alle vacatures.

Schrijf je direct in
ZZP vacatures Den Haag

Werving & Selectiebureau vacatures in Den Haag

Ben jij werkzaam binnen een van onze segmenten HR, Sales, Finance en Marketing & Communicatie en op zoek naar een nieuwe werkgever? Wij hebben een groot aanbod werving & selectie vacatures in Den Haag. Je kan ervoor kiezen om contact op te nemen met een van onze recruiters of je kan direct solliciteren op een van onze vacatures. Daarnaast kan je ervoor kiezen om een open sollicitatie te doen. Een binnen jouw vakgebied gespecialiseerde recruiter zal dan contact met je opnemen en daarna zal je relevante vacatures op maat van ons ontvangen. Neem contact op voor Werving & Selectie Den Haag.

Open sollicitatie

Wat houdt Werving & Selectie Den Haag in?

Bij Werving & Selectie gaat een Recruitment Bureau op zoek gaat naar kandidaten voor een vaste aanstelling bij een organisatie. Wanneer een Recruitment Bureau kandidaten vindt zullen deze kandidaten worden geselecteerd en voorgesteld aan de opdrachtgever. Meer lezen over onze werkwijze als Werving & Selectiebureau?

Vacatures Den Haag

Detacheringsbureau voor Den Haag

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan detachering vacatures in Den Haag, variërend van HR en Sales tot Finance en Marketing & Communicatie. Ben je geïnteresseerd? Neem direct contact op met een van onze recruiters of solliciteer direct op een van de beschikbare vacatures. Je kunt er ook voor kiezen om een open sollicitatie in te dienen. Onze recruiters zullen vervolgens contact met je opnemen en zorgvuldig jouw gegevens bewaren, waarbij je regelmatig relevante vacatures ontvangt.

Open sollicitatie

Wat houdt Detachering in Den Haag in?

Bij detachering kom je bij Proud People in dienst, maar werk je feitelijk op een project bij een van onze opdrachtgevers. Als het project stopt bij deze opdrachtgever, blijf je onderdeel van ons team en gaan op zoek gaan naar een nieuwe opdracht voor jou. Het grootste verschil met een ZZP’er is dat je bij ons dus doorbetaald krijgt, zelfs als je tijdelijk zonder opdracht zit.

Wat zeggen anderen over ons?

Raphaël Fraser, foto van de voorkant lachend.

”Ik ervaar de samenwerking met Proud People als prettig. Er wordt samen gekeken naar wat mijn wensen zijn en hoe deze het beste vervuld kunnen worden. Verder ben ik bij een super leuke opdrachtgever geplaatst. Ik vind dat Proud People zich onderscheidt van de concurrentie door middel van de persoonlijke touch. Zo kwamen zij voor het kennismakingsgesprek naar een locatie bij mij in de buurt.”

Raphaël Fraser | HR-medewerker | AMOLF
Mark Lubberhuizen, foto van de voorkant lachend

”Dankzij de bemiddeling van Proud People heb ik een interim opdracht (en opdrachtgever) gevonden die perfect bij mij past. Ik hou van de snelle en efficiënte aanpak zonder al te veel poespas. Fijn ook om daarbij één aanspreekpunt te hebben die voor je klaar staat waardoor je zorgeloos aan je eerste dag bij de opdrachtgever aan de slag kunt gaan.”

Mark Lubberhuizen | Interim Finance Professional | Eric Kuster Metropolitan Luxury
Cheil logo

”Na een post op LinkedIn, werd ik benaderd door Proud People. We raakten in gesprek en door deze fijne en persoonlijke manier van benaderen, hebben we gebeld voor een kennismaking. We hadden vanaf het eerste moment een duidelijke klik, er werd doorgevraagd en oprechte interesse getoond. Na de kennismaking hebben we een aantal opdrachten, en de daarbij behorende bedrijven, met elkaar besproken. Alle vragen die ik had werden netjes beantwoord en aangevuld waar nodig. Door deze persoonlijke en transparante manier van aanpakken, heb ik zonder twijfel de opdracht aangenomen en ben ik blij dat ik een deel ben geworden van Proud People.”

Interim AP Specialist | Cheil Benelux B.V.
Sheraz Bhatti, foto van de voorkant man lachend

”Onlangs heb ik via Proud People mijn vierde opdracht afgerond. Ik vind het fijn om met ze samen te werken, omdat ze persoonlijk zijn. Ze kennen mij goed en weten welke opdrachten bij mij passen. Als er weer een nieuwe opdracht is, zorgen ze altijd voor een goede voorbereiding met nuttige informatie over de rol. Ook als je aan het werk bent, kijken ze naar je om. Ze komen langs en daarbij, ook belangrijk, betalen ze altijd op tijd.”

Sheraz Bhatti | Interim Financial

ZZP, Detachering of Vaste opdrachtgevers & vacatures in Den Haag

In het verleden hebben wij meerdere ZZP, Detachering of Vaste vacatures vervuld in Den Haag. Doordat wij al sinds 2009 actief zijn in de recruitment branche hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Wij helpen jouw op zoek te gaan naar je nieuwe uitdaging zodat jij alleen nog maar hoeft te bepalen of de match er is. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij de match. Je bepaalt zelf hoeveel uur je werkt en waar.

Ben je op zoek naar ZZP opdrachten buiten Den Haag? Kijk dan even naar deze andere pagina’s ZZP opdrachten Huizen en ZZP opdrachten Utrecht. Of een andere regio.

 

Reviewscore Proud People

Reviewscore Proud People

DNA van het Recruitment bureau finance

Recruitment is matchen op DNA

Bij Proud People matchen wij professionals met DNA. Dit zijn de kernwaarden binnen Proud People en deze staan voor:

D: doortastend
N: nieuwsgierig
A: aandacht

DNA wordt door Proud People heen breed gedragen op alle segmenten, maar zeker ook als recruitmentbureau Den Haag. Met de expertise van de recruiter zorgen wij ervoor dat diverse vacatures vervuld worden.

Benieuwd naar de verdere uitleg over ons DNA? Meer weten over ons DNA

kaart Nederland

De meest uitdagende ZZP, Detachering of Vaste vacatures voor jou in Den Haag of omgeving

Proud People is actief door heel Nederland. Klik op jouw regio hieronder om opdrachten in jouw buurt te zien. Zit er geen opdracht voor je bij? Doe een open sollicitatie!

Open sollicitatie

 

 

Proud People heeft opdrachten in alle segmenten en in alle provincies in Nederland. Bijvoorbeeld ‘s-Hertogenbosch, Utrecht, Veenendaal, Bussum, Amsterdam, Haarlem, Lelystad, Naarden, Hilversum, Weesp, Huizen, Amersfoort & Almere.

 

Zijaanzicht vier collega's met elkaar in gesprek

Opzoek naar ZZP, Detachering of Vast personeel in Den Haag?

Wij als recruitment bureau voor ZZP, detachering of vaste functies staan in contact met Finance, HR, Sales en Marketing en Communicatie professionals. Door de jaren heen hebben wij een ruim netwerk opgebouwd waardoor wij snel kunnen schakelen. Daardoor kunnen we snel continuïteit bieden en komen werkzaamheden bij onze opdrachtgevers niet onnodig lang stil te liggen.

  • Alle ZZP’ers gaan met ons in gesprek zodat wij onze freelancers goed kennen;
  • Wij regelen de contracten en de betalingen lopen via ons;
  • Jij kan snel door met de normale gang van zaken.

Laat ons je helpen bij het vinden van de juiste professional. Lees meer informatie op deze pagina. Of neem contact op.

Neem contact op

 

Zijaanzicht twee dames met een kop koffie in gesprek met elkaar

Over Den Haag

Den Haag, ook bekend als ‘s-Gravenhage, is de politieke hoofdstad van Nederland en de op twee na grootste stad van het land. Gelegen aan de Noordzeekust, herbergt de stad zowel de Nederlandse regering als het koninklijk huis. Naast de politieke en juridische instellingen, zoals het Internationaal Gerechtshof, biedt Den Haag prachtige stranden, historische gebouwen, en een bruisend cultureel leven. De stad staat bekend om zijn internationale sfeer, diverse bevolking, en groene parken, wat het een aantrekkelijke plek maakt om te wonen en te werken.

Ben je nog geen ZZP'er maar overweeg je om deze stap te maken? Lees dan deze blog.

voorblad zzp logo
Marketing

Hoe word jij een zzp’er?

Hoe kun je als zzp'er beginnen? Soms lijkt het misschien veel werk. Om het wat overzichtelijker te maken, hebben wij in tien stappen uiteengezet hoe jij jezelf goed kunt voorbereiden!

Lees meer
Lees meer over Hoe word jij een zzp’er?

Veelgestelde vragen

  • Wat is het verschil tussen ZZP en detacheren?

    Detachering is wanneer een werknemer tijdelijk wordt uitgeleend aan een andere organisatie. Je komt bij ons op contract te staan en krijg je salaris via ons. Als ZZP’er werkt iemand als zelfstandig ondernemer voor verschillende opdrachtgevers. Je komt niet bij ons op de payroll te staan en stuurt zelf een factuur aan ons. Detachering biedt meer zekerheid, terwijl zzp’ers meer vrijheid hebben maar ook zelf verantwoordelijk zijn voor administratie en belastingen.

  • Wat is een interim-professional?

    Een interim-professional is een tijdelijke kracht met gespecialiseerde vaardigheden die wordt ingehuurd voor specifieke taken of projecten binnen een organisatie, waardoor flexibiliteit wordt geboden zonder langdurige verplichtingen.

× Stel je vragen hier