Adinda en may finance recruiters kijken naar scherm

Hét Recruitment Bureau Finance:
voor de Ideale Match

Op zoek naar personeel? Vacatures

Recruitment Bureau Finance

Als Recruitment Bureau Finance begrijpen we dat het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature een uitdagend proces kan zijn. Ons doel is om de juiste kandidaat op de juiste plek te plaatsen. Dit blijkt vaak een lastig en tijdrovend proces te zijn.

Met 15 jaar ervaring hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van kandidaten voor tijdelijke en vaste vacatures. Bovendien onderhouden we contact met arbeidsspecialisten om ervoor te zorgen dat onze kennis up-to-date is.

Wij nemen het volledige proces uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het beoordelen of er een match is.

Met succes hebben we afgelopen kwartaal een invulpercentage van 100% gerealiseerd voor de tijdelijke, interim en ZZP opdrachten. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een Finance Consultant

Kom jij er niet uit met de werving van je vacature? Plan dan een vrijblijvend gesprek in met een Finance consultant.

Naam

NPS proud people

Of lees reviews op Google reviews Proud People of Indeed reviews Proud People.

Emine Ozër, foto zijaanzicht lach op het gezicht

”Ik heb de samenwerking met Proud People als heel prettig ervaren. De gesprekken verliepen open en eerlijk. Ik kreeg er al het vertrouwen in dat ‘mijn verhaal’ goed terecht zou komen bij een werkgever. Daarnaast kon ik volledig mijzelf zijn en in alle open en eerlijkheid uiten wat ik wel en niet wil terugzien bij mijn toekomstige werkgever.”

Emine Ozër | Finance Controller | PingProperties
Mark Lubberhuizen, foto van de voorkant lachend

”Dankzij de bemiddeling van Proud People heb ik een interim opdracht (en opdrachtgever) gevonden die perfect bij mij past. Ik hou van de snelle en efficiënte aanpak zonder al te veel poespas. Fijn ook om daarbij één aanspreekpunt te hebben die voor je klaar staat waardoor je zorgeloos aan je eerste dag bij de opdrachtgever aan de slag kunt gaan.”

Mark Lubberhuizen | Interim Finance Professional | Eric Kuster Metropolitan Luxury
Sandra Jongerden, foto van de voorkant vrouw brede glimlach

”Ik vind de samenwerking met Proud People erg prettig. Ze nemen de tijd om te bespreken wat mijn wensen zijn en hoe deze passen binnen verschillende vacatures. Doordat Proud People de tijd neemt om de kandidaten te spreken en te leren kennen, zorgen ze ervoor dat het gehele proces een stuk persoonlijker is. Goede communicatie staat bij hun hoog in het vaandel.”

Sandra Jongerden | Marketing Medewerker | Yellowbrick

Zo maken wij de perfecte match voor jouw organisatie:

Wervingwe beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals en werken daarnaast met de meest erkende vacaturebanken en social media platforms.

CV-screening: met onze vak- en mensenkennis wordt een zorgvuldige selectie gemaakt. Hierbij kijken we naar vaardigheden, competenties en werkervaring.

Interview: de eerste match is gemaakt, nu kijken of de persoon achter het cv ook past binnen de bedrijfscultuur van jouw organisatie. Dit toetsen we door het gedrag, de houding en de communicatievaardigheden van de professional tijdens het interview te observeren.

Referentiecheck: in aanvulling op de selectie worden recente en passende referenties benaderd om meer inzicht te krijgen in de professionele achtergrond en prestaties van de professional.

Match compleet: op vakkundig en persoonlijk vlak is de match gemaakt. Je ontvangt een op maat gemaakte profielschets met cv van een van onze recruiters.

Plan een afspraak

Voordelen van een recruitment bureau voor finance functies

Binnen Proud People bedienen wij vier segmenten met elk een eigen team die de vacatures begeleidt van begin tot eind. Hierdoor hebben recruiters veel kennis over het specialisme waarin ze actief zijn. Zo ook de Finance recruiter die jou helpt.

Binnen het Finance Recruitment Team heb je je eigen contactpersoon met wie je communiceert en die je begeleidt gedurende het gehele proces. De Finance recruiter besteedt minimaal 8 uur per week aan jouw vacature, hierdoor kent de Finance recruiter jou echt.

De Finance Recruiters beschikken over jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en zijn bewegingen. Onze bekendheid met de markt stelt ons in staat om diverse kanalen te benutten bij het werven van de juiste professionals.

Doordat wij elke dag communiceren met meerdere Finance-professionals zijn wij in staat om opdrachtgevers te adviseren over welk type rol ze nodig hebben. Wij zien of de professional echt bij de organisatie past.

Bedrijven waar wij voor werken

Vesteda logo
Amsterdamse hogeschool van kunst logo
Leap 24 Logo
Nelson Logo
Yellowbrick logo
Jumbo logo
Hema logo
Hans Anders logo
Bakker Bart logo
Zijaanzicht vier collega's met elkaar in gesprek

Hoe gaan wij als Recruitment Bureau Finance aan de slag?

 • 1: Intake en plan

  Voordat we aan de zoektocht naar de juiste professional beginnen, hechten we veel waarde aan zekerheid dat deze professional goed bij de organisatie past. Daarom plannen we een intakegesprek in, waarin we ontdekken wat de organisatie werkelijk nodig heeft.

 • 2: Het finance recruitmentproces

  Na de intake gaan onze ervaren recruiter Finance aan de slag met het opstellen van een gedetailleerde profielschets. Hierin beschrijven zij de vereiste kwaliteiten van de professional en schetsen zij het ideale profiel dat past bij de organisatie.

  Zodra de profielschets is opgesteld, starten onze recruiters Finance met het actief zoeken naar de perfecte professional in de markt. Dit gebeurt via diverse online kanalen. Daarnaast plaatsen wij een vacature tekst op onze website, zodat ook professionals die ons via andere kanalen bereiken, de vacature kunnen bekijken.

 • 3: Het selectieproces

  Nadat we professionals via onze kanalen hebben ontvangen, gaan we over naar het selectieproces. In eerste instantie worden kandidaten telefonisch gescreend om te beoordelen of er een match is. Bij een positieve beoordeling nodigen we professionals uit voor een gesprek, zowel op kantoor als op locatie. Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op de wensen van de professional. Als de wensen overeenkomen en er volgens onze Finance recruiter een goede match is, stellen we de vacature voor aan de professional.

 • 4: Voorstellen

  Na een gesprek tussen de professional en ons, als we de match als passend ervaren, stellen we een gedetailleerde profielschets op van de professional. Deze schets leggen we voor, zodat de opdrachtgever kan beoordelen of de match passend is.

 • 5: Professional op gesprek

  Nadat de professional is voorgesteld en is geaccepteerd, gaat hij/zij het sollicitatieproces in bij de betreffende organisatie. Wij bereiden de professional voor, zodat deze niet voor verrassingen komt te staan en het gesprek soepeler en gemakkelijker verloopt.

  Na de gesprekken onderhouden wij contact met zowel de opdrachtgever als de professional om de gesprekken te evalueren. Op deze manier krijgen we inzicht in hoe beide partijen het proces hebben ervaren en zorgen we ervoor dat eventuele misverstanden direct worden aangepakt. Dit voorkomt tijdverspilling aan beide kanten.

 • 6: Er is een match!

  De professional en de organisatie hebben besloten om samen te werken. Geweldig! De vacature is ingevuld, en de professional heeft een nieuwe en leuke baan. Het enige wat nu nog resteert is het contract. Wij adviseren graag over de arbeidsvoorwaarden, om ervoor te zorgen dat een goede match niet stukloopt op deze essentiële stap.

DNA Proud People

Finance recruitment is het matchen op DNA

Bij Proud People matchen wij kandidaten met DNA. Dit zijn de kernwaarden binnen Proud People en deze staan voor:

D: doortastend
N: nieuwsgierig
A: aandacht

DNA wordt door Proud People heen breed gedragen op alle segmenten, maar zeker ook als Finance recruitment bureau. Met de expertise van onze finance recruiters zorgen wij ervoor dat diverse finance vacatures vervuld worden.

Benieuwd naar de verdere uitleg over ons DNA? Klik dan op deze button Uitgebreide uitleg DNA

Nieuwste Finance vacatures

Welke Finance recruiter helpt jou?

Ons Recruitment bureau Finance bestaat uit vijf recruiters met diverse achtergronden, die samenwerken om de beste oplossingen te vinden. Onze recruiters, Samira Verheul, Yentl Poel, May El Salih, Marjolein Bos en Arianne Vos, staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van jouw ideale baan of om als bedrijf de juiste professional voor je vacature te vinden. Meer zien van ons team?

Nog meer vragen? Laat je terug bellen.

Naam

Functies die wij bemiddelen (zoals Business Controller)

Bij Proud People bemiddelen wij veel verschillende soorten Finance-functies. Hieronder zie je er een paar opgesomd:

-Business Controller
-Financial Controller
-Administratief Medewerker
-Assistent Controller

Door onze persoonlijke en proactieve benadering, waarbij recruiters als strategische partners fungeren, helpen wij organisaties verder dan alleen met een plaatsing. Het invullen van de vacature is niet het enige doel; wij willen de organisatie helpen groeien.

 

FAQ

 • Welke Finance vacatures bemiddelen jullie in?

  Binnen Proud People bemiddelen wij professionals binnen alle functies die op de Finance afdeling komen kijken. Denk hierbij aan Crediteuren, Debiteuren, Financieel Medewerkers, Assistent Controller, Financieel Controller, Business Controller, Teamleiders, Finance Manager en CFO’s.

 

×