Links pijl met kleur oranje recht Andra en Sharon lachend naar beeldscherm

Wij zijn

Groepsfoto Proud People recruitmentbureau Finance alle werknemers kijken lachend in de camera

Wie zijn wij?

Het recruitment bureau dat jou verder brengt. Sinds 2009 zijn wij dagelijks bezig met het vinden van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever in de vorm van werving & selectie en interim bemiddeling. Hoe doen we dat? Met de juiste dosis vak- en mensenkennis en gerichte expertise op het gebied van HR & Recruitment, Finance, Sales en Marketing & Communicatie.

Mensenkennis zit in ons DNA:

Doortastend: onze vastberadenheid zorgt ervoor dat we doelgericht te werk gaan.

Nieuwsgierig: we hebben een sterk verlangen om meer te weten te komen over de branches waarin wij acteren en over jou als organisatie of professional.

Aandacht: we luisteren naar de unieke behoeften van jou als organisatie of professional. We geloven in maatwerk en zorgen ervoor dat jij de aandacht krijgt die je verdient.

Ons team

Marc en Matthijs Proud People

Lees ons nieuws

Als recruitmentbureau zijn we natuurlijk veel bezig met werving, maar we gaan verder dan dat. We zijn ook trotse sponsor van Team Gold. Daarnaast delen we graag onze kennis over diverse onderwerpen binnen onze expertise gebieden en laten we klanten aan het woord om meer over Proud People te vertellen. Interessant? Klik op de knop hieronder om verder te lezen!

Lees ons nieuws