Links pijl met kleur oranje recht Andra en Sharon lachend naar beeldscherm

Hét Recruitment Bureau HR:
voor de Ideale Match

Neem contact op Solliciteer

checklist van Proud People voordelen

Of je nu een HR-kandidaat bent of op zoek bent naar een HR-kandidaat, de HR Recruiter vindt de perfecte match voor jou.

We begrijpen als Recruitmentbureau HR dat het vinden van de juiste kandidaat of vacature een uitdagend proces kan zijn. Voor beide partijen is het een belangrijke beslissing, aangezien het de plek is waar je veel tijd zult doorbrengen. Er moet een match zijn tussen jou en de opdrachtgever of tussen het bedrijf en de kandidaat. Dit complexe proces nemen wij graag uit handen voor jou, zodat jij je kunt concentreren op het beoordelen of de match daadwerkelijk geschikt is. Onze Recruiter HR staat voor je klaar.

Onze klanten

Vesteda logo
Amsterdamse hogeschool van kunst logo
Leap 24 Logo
Nelson Logo
Yellowbrick logo
Jumbo logo
Hema logo
Hans Anders logo
Bakker Bart logo
Mark Lubberhuizen, foto van de voorkant lachend

”Dankzij de bemiddeling van Proud People heb ik een interim opdracht (en opdrachtgever) gevonden die perfect bij mij past. Ik hou van de snelle en efficiënte aanpak zonder al te veel poespas. Fijn ook om daarbij één aanspreekpunt te hebben die voor je klaar staat waardoor je zorgeloos aan je eerste dag bij de opdrachtgever aan de slag kunt gaan.”

Mark Lubberhuizen | Interim Finance Professional | Eric Kuster Metropolitan Luxury
Lucardi juwelier logo

”We zijn super enthousiast over de samenwerking. Proud People schakelt ontzettend snel en heeft een perfecte neus voor kandidaten die in onze organisatie passen. Daarnaast snapt Proud People goed wat voor profielen wij zoeken en helpen zij ons om deze te verfijnen en de pijnpunten te benoemen.”

Elles van Leeuwen | Business Development Manager | Lucardi Juwelier
Nathalia Schmidt, lachend foto van de voorkant

”Onlangs stond ik als Corporate Recruiter voor de uitdaging om op zeer korte termijn een tijdelijke vacature te vervullen voor ons Servicekantoor in Soest. Zonder aarzelen heb ik meteen Proud People ingeschakeld. Waarom? Omdat ik als oud-werknemer uit eigen ervaring weet hoe professioneel ze zijn en hoe goed ze met sollicitanten en opdrachtgevers omgaan. Enkele dagen later hadden ze al een interim HR Adviseur voor ons gevonden!”

Nathalia Schmidt | Corporate Recruiter | Topkids Kinderopvang
Cheil logo

”Na een post op LinkedIn, werd ik benaderd door Proud People. We raakten in gesprek en door deze fijne en persoonlijke manier van benaderen, hebben we gebeld voor een kennismaking. We hadden vanaf het eerste moment een duidelijke klik, er werd doorgevraagd en oprechte interesse getoond. Na de kennismaking hebben we een aantal opdrachten, en de daarbij behorende bedrijven, met elkaar besproken. Alle vragen die ik had werden netjes beantwoord en aangevuld waar nodig. Door deze persoonlijke en transparante manier van aanpakken, heb ik zonder twijfel de opdracht aangenomen en ben ik blij dat ik een deel ben geworden van Proud People.”

Interim AP Specialist | Cheil Benelux B.V.

Voordelen van een recruitment bureau voor HR functies

Binnen Proud People bedienen wij vier segmenten, met elk een eigen team die de vacatures begeleidt van begin tot eind. Hierdoor hebben recruiters veel kennis over het specialisme waarin ze actief zijn. Laat de HR recruiter je helpen.

Binnen het HR Recruitment Team heb je je eigen contactpersoon met wie je communiceert en die je begeleidt gedurende het gehele proces. De recruiter besteedt minimaal 8 uur per week aan jouw vacature, hierdoor kent de recruiter jou echt.

We beschikken over jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en zijn bewegingen. Onze bekendheid met de markt stelt ons in staat om diverse kanalen te benutten bij het werven van de juiste professionals. De HR Recruiter heeft veel kennis van de markt en de laatste trends die zich daar afspelen.

Doordat wij elke dag communiceren met meerdere HR-professionals zijn wij in staat om opdrachtgevers te adviseren over welk type rol zij nodig hebben. De HR recruiter ziet of de professional echt bij de organisatie past.

Groepsfoto Proud People recruitmentbureau Finance alle werknemers kijken lachend in de camera

Hoe gaan wij als recruitment bureau HR aan de slag?

 • 1: Intake en plan

  Voordat we aan de zoektocht naar de juiste professional beginnen, hechten we veel waarde aan zekerheid dat deze professional goed bij de organisatie past. Daarom plannen we een intakegesprek in, waarin we ontdekken wat de organisatie werkelijk nodig heeft.

 • 2: Het HR recruitmentproces

  Na de intake gaat de HR recruiter aan de slag met het opstellen van een gedetailleerde profielschets. Hierin beschrijven zij de vereiste kwaliteiten van de professional en schetsen zij het ideale profiel dat past bij de organisatie.

  Zodra de profielschets is opgesteld, start onze HR recruiter met het actief zoeken naar de perfecte professional in de markt. Dit gebeurt via diverse online kanalen. Daarnaast plaatsen wij een vacature tekst op onze website, zodat ook professionals die ons via andere kanalen bereiken, de vacature kunnen bekijken.

 • 3: Het selectieproces

  Nadat we professionals via onze kanalen hebben ontvangen, gaan we over naar het selectieproces. In eerste instantie worden kandidaten telefonisch gescreend om te beoordelen of er een match is. Bij een positieve beoordeling nodigen we professionals uit voor een gesprek, zowel op kantoor als op locatie. Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op de wensen van de professional. Als de wensen overeenkomen en er volgens onze recruiters een goede match is, stellen we de vacature voor aan de professional.

 • 4: Voorstellen

  Na een gesprek tussen de professional en ons, als we de match als passend ervaren, stellen we een gedetailleerde profielschets op van de professional. Deze schets leggen we voor, zodat de opdrachtgever kan beoordelen of de match passend is.

 • 5: Professional op gesprek

  Nadat de professional is voorgesteld en is geaccepteerd, gaat hij/zij het sollicitatieproces in bij de betreffende organisatie. Wij bereiden de professional voor, zodat deze niet voor verrassingen komt te staan en het gesprek soepeler en gemakkelijker verloopt.

  Na de gesprekken onderhouden wij contact met zowel de opdrachtgever als de professional om de gesprekken te evalueren. Op deze manier krijgen we inzicht in hoe beide partijen het proces hebben ervaren en zorgen we ervoor dat eventuele misverstanden direct worden aangepakt. Dit voorkomt tijdverspilling aan beide kanten.

 • 6: Er is een match!

  De professional en de organisatie hebben besloten om samen te werken. Geweldig! De vacature is ingevuld, en de professional heeft een nieuwe en leuke baan. Het enige wat nu nog resteert is het contract. Wij adviseren graag over de arbeidsvoorwaarden, om ervoor te zorgen dat een goede match niet stukloopt op deze essentiële stap.

DNA van het Recruitment bureau finance

HR recruitment is het matchen op DNA

Bij Proud People matchen wij professionals met DNA. Dit zijn de kernwaarden binnen Proud People en deze staan voor:

D: doortastend
N: nieuwsgierig
A: aandacht

DNA wordt door Proud People heen breed gedragen op alle segmenten, maar zeker ook als HR recruitment bureau. Met de expertise van de HR recruiter zorgen wij ervoor dat diverse HR vacatures vervuld worden.

Benieuwd naar de verdere uitleg over ons DNA? Uitgebreide uitleg DNA

Nieuwste HR vacatures

Welke HR recruiter helpt jou?

Ons recruitmentteam voor HR bestaat uit twee recruiters met diverse achtergronden, die samenwerken om de beste oplossingen te vinden. Onze recruiters, Sharon Zerp en Josephine Spiekerman, staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van jouw ideale baan of om als bedrijf de juiste professional voor je vacature te vinden. Kennismaken met ons hele team?

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FAQ

 • Welke functies bemiddelen jullie?

  Functies zoals:
  – HR-manager
  – HR-adviseur
  – HR-consultant
  – HR-businesspartner
  – Recruitment consultant
  – Re-integratieadviseur
  – Corporate recruiter

× Stel je vragen hier