Over Beau Konings

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Beau en ik werk als Finance Recruiter in het prachtige Huizen. In mijn rol ondersteun ik zowel professionals als werkgevers op de arbeidsmarkt. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat iedereen op de juiste plek terecht komt!

In mijn vrije tijd blijf ik graag bezig. Een lekker kopje koffie bij familie, een goed gesprek met vrienden of een ontspannende wandeling in het bos met mijn hondje zorgen ervoor dat ik weer nieuwe energie krijg. Natuurlijk geniet ik ook van een goede serie of een leuk boek op z’n tijd.

Waarom heb jij het attribuut op je GIFje gekozen?

Op het gifje zie je mijn hondje, Daisy. In mijn vrije tijd breng ik graag veel tijd buiten door met haar, spelend in de tuin of wandelend in het bos. Daisy brengt veel plezier in mijn leven en dat vind ik dan ook leuk om te delen.

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Het leukste aan mijn werk vind ik dat je als Recruiter echt een verschil kan maken in iemands leven. Een leuke baan waar je energie van krijgt en met plezier naartoe gaat, dat gun ik iedereen. Geen dag is hetzelfde, ik geniet van het contact met diverse mensen en mijn gezellige collega’s hier op kantoor.

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures voor je zoekfilters. Verwijder filters om het zoeken te verbreden.

Alle filters verwijderen

FAQ

× Hoe kan ik je helpen?