Proud People team lachend naar de elkaar

Jouw partner bij

Klaar voor de volgende stap? Of sta je aan de start van je carrière?

Wij helpen je verder. Bij Proud People begrijpen we dat jouw carrière en professionele groei van groot belang zijn. Wij zijn er om jou te helpen jouw doelen te bereiken en de professionele kansen te vinden die op dat moment écht bij jou passen. Wij zijn dé schakel tussen getalenteerde professionals zoals jij en gerenommeerde opdrachtgevers in verschillende sectoren.

Werving & Selectie: ons doel is niet alleen om jou op de juiste plek te krijgen, we helpen je ook bij het opbouwen van een duurzame en succesvolle carrière. Dit doen we met de juiste dosis mensen- en vakkennis.

Tijdelijke opdrachten: voor interim en ZZP-opdrachten hebben we uitgebreide mogelijkheden en een groot netwerk aan opdrachtgevers.

Carrière advies: ons team van experts staat klaar om jou te begeleiden in elke fase van je carrière. We bieden begeleiding bij het gehele sollicitatieproces en delen waardevolle inzichten om jou verder te helpen.

Mensenkennis zit in ons DNA. Dit mag je van ons verwachten:

Doortastend: onze vastberadenheid zorgt ervoor dat we doelgericht op zoek gaan naar een opdrachtgever die echt bij jou past. We analyseren CV’s, voeren sollicitatiegesprekken en verkrijgen andere informatie door onze mensenkennis en scherpzinnigheid, om zo tot de perfecte match te komen.

Nieuwsgierig: een perfecte match maak je op basis van kennis. We hebben een sterk verlangen om meer te weten te komen over jou. We gaan verder dan alleen het beoordelen van CV’s en het afnemen van standaard sollicitatiegesprekken. In plaats daarvan zijn wij voortdurend op zoek naar diepere inzichten, zowel over jou als kandidaat als over de branches waarin wij actief zijn.

Aandacht: we luisteren naar jouw unieke behoeften en carrière doelen. We geloven in maatwerk en zorgen ervoor dat jij de aandacht krijgt die je verdient. Zo voel jij je als kandidaat tijdens het gehele sollicitatieproces én daarna geholpen en gehoord.

Emine Ozër, foto zijaanzicht lach op het gezicht

”Ik heb de samenwerking met Proud People als heel prettig ervaren. De gesprekken verliepen open en eerlijk. Ik kreeg er al het vertrouwen in dat ‘mijn verhaal’ goed terecht zou komen bij een werkgever. Daarnaast kon ik volledig mijzelf zijn en in alle open en eerlijkheid uiten wat ik wel en niet wil terugzien bij mijn toekomstige werkgever.”

Emine Ozër | Finance Controller | PingProperties
Sheraz Bhatti, foto van de voorkant man lachend

”Onlangs heb ik via Proud People mijn vierde opdracht afgerond. Ik vind het fijn om met ze samen te werken, omdat ze persoonlijk zijn. Ze kennen mij goed en weten welke opdrachten bij mij passen. Als er weer een nieuwe opdracht is, zorgen ze altijd voor een goede voorbereiding met nuttige informatie over de rol. Ook als je aan het werk bent, kijken ze naar je om. Ze komen langs en daarbij, ook belangrijk, betalen ze altijd op tijd.”

Sheraz Bhatti | Interim Financial
Sander Staal, foto van de voorkant man lachend natuur op de achtergrond

”Proud People weet mensen goed op hun gemak te stellen, door naast zakelijk te blijven ook persoonlijke interesse te tonen. Wanneer ik opzoek wil gaan naar een andere baan, zal ik zeker contact opnemen met Proud People vanwege hun deskundige en prettige manier van begeleiding.”

Sander Staal | Accountmanager | Kolpa VvE Beheer B.V.
Linda kitsz, foto van de voorkant vrouw lachend

”De samenwerking met Proud People ervaar ik als uitmuntend, zeer professioneel en toch persoonlijk. Proud People werkt onderscheidend van de concurrentie, door enorm snel te schakelen, te luisteren naar behoeften en transparante communicatie.”

Linda Kitsz | Customer Service Medewerker | Yellowbrick

Onze opdrachtgevers

Vesteda logo
Amsterdamse hogeschool van kunst logo
Leap 24 Logo
Nelson Logo
Yellowbrick logo
Jumbo logo
Hema logo
Hans Anders logo
Bakker Bart logo
Vooraanzicht vier dames en heren in gesprek met elkaar

Door ons ga je aan de slag bij niet alleen de beste, maar ook de leukste opdrachtgevers.

 

We zijn een team ervaringsdeskundigen die als geen ander weten dat mensenkennis het verschil maakt om de DNA’s van de leukste bedrijven te matchen met de meest geschikte professionals én andersom.

Door onze vakkennis en ervaring te combineren met een enorme hoeveelheid mensenkennis  hebben we een persoonlijke benadering gecreëerd die eerst toetst en vervolgens zorgt voor het goede gevoel bij zowel professional als opdrachtgever.

Dus ben jij een gedreven HR & Recruitment-, Finance-, Sales-, Marketing- of Communicatie professional en wil je naast voldoening ook meer plezier uit je werk halen? Wij matchen jou met exact de juiste opdrachtgever.

Bekijk alle vacatures
kaart Nederland

De meest uitdagende ZZP, Detachering of Vaste vacatures voor jou in ‘s-Hertogenbosch of omgeving

Proud People is actief door heel Nederland. Klik op jouw regio hieronder om opdrachten in jouw buurt te zien. Zit er geen opdracht voor je bij? Doe een open sollicitatie!

Open sollicitatie

 

 

Proud People heeft opdrachten in alle segmenten en in alle provincies in Nederland. Bijvoorbeeld ‘s-Hertogenbosch, Utrecht, Veenendaal, Bussum, Amsterdam, Haarlem, Lelystad, Naarden, Hilversum, Weesp, Huizen, Amersfoort & Almere.

 

× Stel je vragen hier