Over Ezra Schonewille

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Ezra Schonewille en ik woon sinds twee jaar samen met mijn vriendin en hondje in ons leuke huisje in Almere Buiten. Ik heb Sport & Bewegen en Gezondheid gestudeerd in Hilversum en mijn eerste vier werkjaren gewerkt als personal trainer in Almere en later in Laren. Ik heb een grote hobby in partijhandel en dat doe ik graag in mijn vrije tijd, al sinds ik 10 jaar oud was. Het begon met het verzamelen van auto-emblemen uit de sloop en deze doorverkopen op Marktplaats. Sinds april 2024 ben ik werkzaam bij Proud People als junior-accountmanager om toch de sociale en commerciële kant te combineren. Verder ben ik vaak te vinden op de padelbaan, bij familie of ergens anders waar mensen zijn. Ik hou van gezelligheid en van leuke dingen doen, en niet van alleen op de bank zitten met popcorn en Netflix kijken.

Waarom heb jij het attribuut op je GIFje gekozen?

Ik heb gekozen voor de telefoons omdat ik vaak met iedereen in contact ben. Ik hou ervan om de gezelligheid op te zoeken en met iedereen om mij heen een praat je te doen. En ja, ook met meerdere mensen tegelijk een verschillend gesprek.

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Wat ik vooral leuk vind aan mijn werk is dat we vooral samenwerken als team om andere mensen te helpen op een erg breed vlak. Door middel van bedrijven te helpen groeien en verbeteren door de juiste professionals te verbinden. En om professionals een nieuwe uitdaging en kans te bieden. Zo maken wij bedrijven en kandidaten gelukkig. Dat succes geeft mij energie om dit voort te zetten en word ik trots en gelukkig dat ik bedrijven/professionals kan helpen groeien.

FAQ

× Hoe kan ik je helpen?