Over Karin Veldman

Wie ben je en wat doe je?

Ik kom oorspronkelijk uit Naarden maar momenteel woon ik al geruime tijd met mijn man en 3 kinderen in Huizen. Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd in Amsterdam en ben daarna de Accountancy in gerold.
De Accountancy was niet de plek waar ik de rest van mijn leven wilde blijven.
Het werk was leuk maar het uren schrijven werd steeds meer een dingetje.
Dus hoe leuk als je dan je opgedane kennis intern bij een bedrijf ten uitvoer mag brengen…. En dat heb ik gevonden bij Proud People. Ik heb hier mijn eigen “winkeltje” waar ik mijn ei in kwijt kan.

Waarom heb jij het attribuut op je GIFje gekozen?

Goede vraag…. Ik moest een naam bedenken wat bij mij past. Ik kwam uit op “Regeldame”. Ik houd ervan om van alles aan te pakken en goed te regelen. Zowel op het werk als binnen mijn gezin probeer ik alles op rolletjes te laten lopen. Maar hoe beeld je dat uit met een attribuut…. We kwamen uit op de dame in een schaakspel. Die kun je overal neerzetten. De dame heeft de meeste bewegingsvrijheid van alle schaakstukken. Je kunt haar zowel diagonaal, horizontaal en verticaal verplaatsen. Zo ben ik bij Proud People niet alleen Finance Manager maar doe ik ook alle HR taken en Office-gerichte taken.

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik er elke dag met plezier heen ga. Het voelt écht als thuiskomen. Ik heb hele fijne collega’s en de beste werkgevers. Wat ik inhoudelijk aan mijn werk leuk vind is dat ik echt mijn eigen “toko” heb binnen het bedrijf. Eigenlijk regel ik alles van begin tot eind op Finance, HR en payroll. Dat alles maakt mijn werk heel divers.

FAQ