Over Adinda Breukelman

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben geboren en getogen in Almere en woon de laatste 13 jaar samen met mijn man en zoontje in Almere Poort. Ik heb toerisme gestudeerd en heb daarna meer dan 10 jaar in de hotellerie gewerkt, waar ik mijn man heb ontmoet. Na deze periode ben ik acht jaar gaan werken voor een grote kappersketen en heb ik een opleiding tot HR-professional gevolgd. Sinds januari 2023 ben ik werkzaam als Recruiter Sales en MarCom bij Proud People. Daarnaast hebben wij een passie voor lekker eten en in de zomer kun je ons vinden op Mallorca (waar mijn familie woont), op een techno festival of op het water met onze boot.

Waarom heb jij het attribuut op je GIFje gekozen?

Wat betreft het attribuut op mijn GIFje: ik heb gekozen voor sportschoenen omdat ik drie keer per week in de sportschool krachttrainingen doe.

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Het leukste aan mijn werk vind ik het moment waarop ik een kandidaat mag opbellen om te vertellen dat de opdrachtgever enthousiast is en graag een aanbieding wil doen. Voor sommige kandidaten betekent een nieuwe uitdaging de kans om bijvoorbeeld hun leven weer op te pakken of verder te gaan. Dat maakt dit werk in mijn ogen zeer dankbaar.

FAQ

× Hoe kan ik je helpen?