Team Gold met Sanne in 't Hof, Johan de Wit en Miho Tagaki

Hoe Proud People en Team Gold een gouden combinatie zijn🥇

Wij zijn vorige jaar gestart met de sponsoring van Team Miho (nu Team Gold), dat zal de meesten niet ontgaan zijn. Waar het team vorig jaar bestond uit Miho Takagi en haar trainer/coach Johan de Wit bestaat dat nu uit zes top atleten. De ambities van beiden gingen verder; die van Johan zijn heel duidelijk: er moest een team komen. Een mondiaal team met potentieel in ieder teamlid een podium kandidaat, liefst voor de hoogste trede. Dit enthousiasme, maar zeker ook hoe er vorm aan werd gegeven sprak ons zo aan dat we aangegeven hebben graag een vervolg aan te gaan in onze samenwerking.

Daarmee is Proud People ook komend seizoen sponsor. Met zes rijders/rijdsters, twee uit China, drie uit Japan en Ă©Ă©n uit Nederland: Sanne in ’t Hof! De voorbereidingen zijn in volle gang en de eerste wedstrijden al gereden. Met twee gouden, twee zilveren en een bronzen medaille als veelbelovend resultaat. Doelen stellen is doelen halen, dat blijkt maar!

Wij zullen komend schaatsseizoen zeker van ons laten horen over onze samenwerking en de resultaten. We zullen ook een aantal mooie activiteiten rond deze ploeg organiseren, zoals een schaatsclinic en het bijwonen van de wedstrijden. Meer weten? Hou dan onze socials in de gaten!

Meer weten over het Team? Lees dan dit unieke interview met Johan de Wit.👇
Interview Johan de Wit

 

 

Leuk artikel? Deel hem dan!

× Hoe kan ik je helpen?