Hulp

De ondersteuning bij

Help, VEEL op je bordje?

Iedereen kent het moment waarop je even te veel op je bordje hebt liggen. In deze tijden wil je niet ook nog moeten dealen met obstakels zoals ziekte, vakantie, verlof of opzeggingen. In de vakantieperiode zien we juist deze factoren vaker de kop opsteken.

Proud People is daarin jouw partner die je helpt met recruitment gerelateerde vraagstukken voor vaste & interim oplossingen, zodat jij je kunt focussen op je eigen werk en niet op randzaken.
Wil je met ons sparren over hoe wij kunnen bijdragen aan een soepel verloop van de komende maanden en zo zorgen dat je minder op je bordje hebt liggen: we denken graag vlot, pragmatisch en effectief met je mee.

En natuurlijk: je kan het bordje doorgeven aan een collega die even veel op zijn bord heeft. Als gevoel van support of je collega op ons spoor zetten.

In ieder geval wensen we je een heel fijne zomer toe!

Neem contact op!

 

Nog meer vragen? Laat je terug bellen.

Naam

Zo maken wij de perfecte match voor jouw organisatie:

Wervingwe beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals en werken daarnaast met de meest erkende vacaturebanken en social media platforms.

CV-screening: met onze vak- en mensenkennis wordt een zorgvuldige selectie gemaakt. Hierbij kijken we naar vaardigheden, competenties en werkervaring.

Interview: de eerste match is gemaakt, nu kijken of de persoon achter het cv ook past binnen de bedrijfscultuur van jouw organisatie. Dit toetsen we door het gedrag, de houding en de communicatievaardigheden van de professional tijdens het interview te observeren.

Referentiecheck: in aanvulling op de selectie worden recente en passende referenties benaderd om meer inzicht te krijgen in de professionele achtergrond en prestaties van de professional.

Match compleet: op vakkundig en persoonlijk vlak is de match gemaakt. Je ontvangt een op maat gemaakte profielschets met cv van een van onze recruiters.

Plan een afspraak

Groepsfoto Proud People recruitmentbureau Finance alle werknemers kijken lachend in de camera

×