Recruimtmentbureau proud people in overleg

Specialist in

Gratis adviesgesprek

Vacature Advies

Lukt het maar niet om de juiste kandidaat voor je vacature te vinden? Plan dan een gratis adviesgesprek in en wij kijken samen naar de opties.

Naam(Vereist)

Onze voordelen

Op zoek naar gekwalificeerde professionals voor jouw organisatie?

Wij helpen je verder. Bij Proud People begrijpen we dat de juiste professionals op de juiste plek van essentieel belang is voor de groei en stabiliteit van jouw organisatie. Wij zijn er om jou als organisatie te helpen personeelsdoelen te bereiken en professionals te vinden die op dat moment écht bij jouw organisatie passen.

Werving & Selectie: ons doel is om de juiste professional op de juiste plek te krijgen. Dit doen we met de juiste dosis mensen- en vakkennis.

Tijdelijke opdrachten: voor interim-opdrachten en projectwerk beschikken we over een groot netwerk van interim- en ZZP professionals.

Advies: ons team van experts staat klaar om te adviseren bij personeelsvraagstukken. We bieden begeleiding bij het gehele sollicitatieproces en delen waardevolle inzichten om jou als organisatie verder te helpen.

Ik wil meer weten

Mensenkennis zit in ons DNA. Dit mag je van ons verwachten:

Doortastend: onze vastberadenheid zorgt ervoor dat we doelgericht op zoek gaan naar de juiste professional die echt bij jouw organisatie past. We analyseren CV’s, voeren sollicitatiegesprekken en verkrijgen andere informatie door onze mensenkennis en scherpzinnigheid, om zo tot de perfecte match te komen.

Nieuwsgierig: een perfecte match maak je op basis van kennis. We hebben een sterk verlangen om meer te weten te komen over de branches waarin wij acteren en over jouw organisatie. We gaan verder dan alleen het beoordelen van CV’s en het afnemen van standaard sollicitatiegesprekken. In plaats daarvan zijn wij voortdurend op zoek naar diepere inzichten, zowel over jou als de organisatie.

Aandacht: we luisteren naar de unieke behoeften van jouw organisatie. We geloven in maatwerk en zorgen ervoor dat jij de aandacht krijgt die je verdient. Zo voel jij je als organisatie tijdens het gehele sollicitatieproces én daarna geholpen en gehoord.

Susanne Laverman foto lachend naar gezicht

”Al ruim 7 jaar lang werk ik op een uiterst prettige manier samen met de enthousiaste en deskundige mensen van Proud People. Zij hebben bij verschillende van mijn opdrachtgevers al talloze nieuwe collega’s geplaatst, waarbij ik steeds kan vertrouwen op hun expertise en toewijding. Voor Werving en Selectie vraagstukken binnen mijn netwerk verwijs ik steevast naar hen, wetende dat zij keer op keer uitstekende resultaten leveren. Ik kijk ernaar uit om nog vele jaren op deze fijne wijze samen te werken.”

Susanne Laverman | Interim HR Manager | Opdrachtgever
Bart Bruggeman Zadelhoff

”Onze ervaringen met Proud People zijn louter positief. Een goed team,
persoonlijke aandacht en ze zijn altijd in staat geweest een goede
match te vinden voor onze onderneming. We koesteren de samenwerking
dan ook en bevelen Proud People van harte aan.”

Bart Bruggeman | Financieel directeur | Zadelhoff
Lucardi juwelier logo

”We zijn super enthousiast over de samenwerking. Proud People schakelt ontzettend snel en heeft een perfecte neus voor kandidaten die in onze organisatie passen. Daarnaast snapt Proud People goed wat voor profielen wij zoeken en helpen zij ons om deze te verfijnen en de pijnpunten te benoemen.”

Elles van Leeuwen | Business Development Manager | Lucardi Juwelier
Nathalia Schmidt, lachend foto van de voorkant

”Onlangs stond ik als Corporate Recruiter voor de uitdaging om op zeer korte termijn een tijdelijke vacature te vervullen voor ons Servicekantoor in Soest. Zonder aarzelen heb ik meteen Proud People ingeschakeld. Waarom? Omdat ik als oud-werknemer uit eigen ervaring weet hoe professioneel ze zijn en hoe goed ze met sollicitanten en opdrachtgevers omgaan. Enkele dagen later hadden ze al een interim HR Adviseur voor ons gevonden!”

Nathalia Schmidt | Corporate Recruiter | Topkids Kinderopvang
Zijaanzicht twee dames met een kop koffie in gesprek met elkaar

Door ons worden niet alleen de meest geschikte, maar ook de leukste professionals geselecteerd.

 

Wij zijn een club ervaringsdeskundigen die als geen ander weten dat mensenkennis het verschil maakt om de DNA’s van de leukste bedrijven te matchen met de meest geschikte professionals én andersom.

Door onze vakkennis en ervaring te combineren met een enorme hoeveelheid mensenkennis – hebben we een persoonlijke benadering gecreëerd die eerst toetst en vervolgens zorgt voor een goed gevoel bij zowel professional als opdrachtgever.

Dus sta jij voor de uitdaging om invulling te vinden voor tijdelijke of vaste HR & Recruitment-, Finance-, Sales-, Marketing- of Communicatierollen? Wij zijn jouw partner om deze personeelsvraagstukken op te lossen.

Plan een afspraak

Onze opdrachtgevers:

Vesteda logo
Amsterdamse hogeschool van kunst logo
Leap 24 Logo
Nelson Logo
Yellowbrick logo
Jumbo logo
Hema logo
Hans Anders logo
Bakker Bart logo
Team Proud People lachend in een overleg

Zo maken wij de perfecte match voor jouw organisatie:

Wervingwe beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals en werken daarnaast met de meest erkende vacaturebanken en social media platforms.

CV-screening: met onze vak- en mensenkennis wordt een zorgvuldige selectie gemaakt. Hierbij kijken we naar vaardigheden, competenties en werkervaring.

Interview: de eerste match is gemaakt, nu kijken of de persoon achter het cv ook past binnen de bedrijfscultuur van jouw organisatie. Dit toetsen we door het gedrag, de houding en de communicatievaardigheden van de professional tijdens het interview te observeren.

Referentiecheck: in aanvulling op de selectie worden recente en passende referenties benaderd om meer inzicht te krijgen in de professionele achtergrond en prestaties van de professional.

Match compleet: op vakkundig en persoonlijk vlak is de match gemaakt. Je ontvangt een op maat gemaakte profielschets met cv van een van onze recruiters.

Plan een afspraak
kaart Nederland

De meest uitdagende ZZP, Detachering of Vaste vacatures voor jou in Huizen of omgeving

Proud People is actief door heel Nederland. Klik op jouw regio hieronder om opdrachten in jouw buurt te zien. Zit er geen opdracht voor je bij? Doe een open sollicitatie!

Open sollicitatie

 

 

Proud People heeft opdrachten in alle segmenten en in alle provincies in Nederland. Bijvoorbeeld ‘s-Hertogenbosch, Utrecht, Veenendaal, Bussum, Amsterdam, Haarlem, Lelystad, Naarden, Hilversum, Weesp, Huizen, Amersfoort & Almere.

 

× Stel je vragen hier