HEMA

Pim en Nick HEMA

HEMA & Proud People

HEMA & Proud People werken al bijna 10 jaar succesvol samen. Afgelopen jaren hebben wij met succes zestien functies ingevuld voor HEMA, zowel vast als interim.

Dit is onder andere gerealiseerd door mensenkennis in te zetten om tot succesvolle matches te komen. Doortastend, Nieuwsgierig en Aandacht (ons “DNA”) zijn onze kernwaarden, net zoals HEMA de 5G’s kent. Is dit de reden van onze succesformule samen? HEMA is daarnaast net als Proud People aangesloten bij inkooporganisatie Procumulator en profiteert zodoende van scherpe inkoopafspraken voor onze dienstverlening.

Proud People heeft bovengemiddeld veel opdrachtgevers die in retail actief zijn. Daarmee kennen we de markt goed en hebben we een goed gevoel bij wie daar het beste passen. Voorbeelden van retail-opdrachtgevers van Proud People zijn: Jumbo, Nelson, Praxis, Hans Anders, Lucardi, Bakker Bart, Schaap & Citroen en Rituals.

Blokken HEMA

Overlap tussen kernwaarden

Gemakkelijk: omdat wij vier verschillende segmenten bemiddelen (HRM, Finance, Sales en Marketing en Communicatie) zijn wij een full-service recruitment-, interim- en detacheringsbureau. Tijdens het recruitment proces zorgen wij voor het selecteren van kandidaten die echt bij HEMA passen. Wij zorgen ervoor dat de kandidaat goed voorbereid op gesprek gaat. Het gesprek bij jullie zal hierdoor meteen over de inhoud kunnen gaan.

Goed: het vertrouwen in onze aanpak blijkt onder andere uit het feit dat we volledig no cure no pay werken en onze garantieregeling. Onze garantieregeling is bijvoorbeeld nooit nodig geweest voor HEMA, door onze doortastende aanpak.

Gaaf: sport dragen wij net als jullie een warm hart toe. Afgelopen twee jaar hebben wij het schaatsteam Team Gold gesponsord en dragen wij deze Nederlandse volkssport een warm hart toe. <link team Gold>

Goedkoop: HEMA is geen prijsvechter, ook wij zullen niet zozeer de goedkoopste zijn, maar we leveren wel veel kwaliteit. Daarmee zonder twijfel een scherpe prijs/kwaliteit verhouding gecreëerd voor HEMA.

Gezellig: wij houden van gezelligheid! Intern doen wij dan ook allerlei activiteiten van elke dag lunchen met elkaar tot samen sporten of creatief bezig zijn. Ook kandidaten merken dit, in de sollicitatiegesprekken met ons we zorgen voor een goede sfeer maar we blijven altijd Doortastend, Nieuwsgierig en met Aandacht te werk gaan. Dat is ons DNA.

Sparren over hoe je team te versterken?

Naam