Proud People team lachend naar de elkaar

Zzp opdrachten: van HR en Sales tot aan Finance en Marketing & Communicatie

DNA van het Recruitment bureau finance

Onze werkwijze voor zzp’ers

Wij werken aan de hand van ons DNA:

Doortastend: onze vastberadenheid zorgt ervoor dat we doelgericht op zoek gaan naar een opdrachtgever die echt bij jou past. We analyseren CV’s, voeren sollicitatiegesprekken en verkrijgen andere informatie door onze mensenkennis en scherpzinnigheid, om zo tot de perfecte match te komen.

Nieuwsgierig: een perfecte match maak je op basis van kennis. We hebben een sterk verlangen om meer te weten te komen over jou. We gaan verder dan alleen het beoordelen van CV’s en het afnemen van standaard sollicitatiegesprekken. In plaats daarvan zijn wij voortdurend op zoek naar diepere inzichten, zowel over jou als kandidaat als over de branches waarin wij actief zijn.

Aandacht: we luisteren naar jouw unieke behoeften en carrière doelen. We geloven in maatwerk en zorgen ervoor dat jij de aandacht krijgt die je verdient. Zo voel jij je als kandidaat tijdens het gehele sollicitatieproces én daarna geholpen en gehoord.

Onze vakgebieden

Emine Ozër, foto zijaanzicht lach op het gezicht

”Ik heb de samenwerking met Proud People als heel prettig ervaren. De gesprekken verliepen open en eerlijk. Ik kreeg er al het vertrouwen in dat ‘mijn verhaal’ goed terecht zou komen bij een werkgever. Daarnaast kon ik volledig mijzelf zijn en in alle open en eerlijkheid uiten wat ik wel en niet wil terugzien bij mijn toekomstige werkgever.”

Emine Ozër | Finance Controller | PingProperties
Sheraz Bhatti, foto van de voorkant man lachend

”Onlangs heb ik via Proud People mijn vierde opdracht afgerond. Ik vind het fijn om met ze samen te werken, omdat ze persoonlijk zijn. Ze kennen mij goed en weten welke opdrachten bij mij passen. Als er weer een nieuwe opdracht is, zorgen ze altijd voor een goede voorbereiding met nuttige informatie over de rol. Ook als je aan het werk bent, kijken ze naar je om. Ze komen langs en daarbij, ook belangrijk, betalen ze altijd op tijd.”

Sheraz Bhatti | Interim Financial
Sander Staal, foto van de voorkant man lachend natuur op de achtergrond

”Proud People weet mensen goed op hun gemak te stellen, door naast zakelijk te blijven ook persoonlijke interesse te tonen. Wanneer ik opzoek wil gaan naar een andere baan, zal ik zeker contact opnemen met Proud People vanwege hun deskundige en prettige manier van begeleiding.”

Sander Staal | Accountmanager | Kolpa VvE Beheer B.V.
Linda kitsz, foto van de voorkant vrouw lachend

”De samenwerking met Proud People ervaar ik als uitmuntend, zeer professioneel en toch persoonlijk. Proud People werkt onderscheidend van de concurrentie, door enorm snel te schakelen, te luisteren naar behoeften en transparante communicatie.”

Linda Kitsz | Customer Service Medewerker | Yellowbrick

Onze opdrachtgevers

Vesteda logo
Amsterdamse hogeschool van kunst logo
Leap 24 Logo
Nelson Logo
Yellowbrick logo
Jumbo logo
Hema logo
Hans Anders logo
Bakker Bart logo

Heb je zelf geen tijd om opzoek te gaan naar nieuwe opdrachten als zzp’er?

Daar zijn wij voor! Wij als (interim) detacheringsbureau gaan graag voor je op zoek naar een nieuwe opdracht. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • je bent onderdeel van ons team;
  • wij regelen de contracten;
  • wij pakken de betalingen op, ook als de opdrachtgever ons nog niet heeft betaald, zo word jij ontzorgd;
  • wij fungeren als tussenpersoon tussen jou en de opdrachtgever.
Vooraanzicht vier dames en heren in gesprek met elkaar

Door ons ga je als freelancer aan de slag bij niet alleen de beste, maar ook de leukste opdrachtgevers

We zijn een team ervaringsdeskundigen die als geen ander weten dat mensenkennis het verschil maakt om de DNA’s van de leukste bedrijven te matchen met de meest geschikte interim professionals én andersom.

Door onze vakkennis en ervaring te combineren met een enorme hoeveelheid mensenkennis hebben we een persoonlijke benadering gecreëerd die eerst toetst en vervolgens zorgt voor het goede gevoel bij zowel freelancer als opdrachtgever.

Dus ben jij een gedreven HR & Recruitment-, Finance-, Sales-, Marketing- of Communicatie zzp’er en wil je naast voldoening ook meer plezier uit je werk halen? Wij matchen jou met exact de juiste opdrachtgever.

Bekijk alle vacatures

Wil jij een interim professional worden?

Laat ons je hierbij helpen! In deze blog lees je hoe jij goed voorbereid de eerste stappen kunt zetten tot het worden van zzp’er. Wil je meer weten over het onderwerp klik dan hier op de link voor een artikel van de Kamer van Koophandel.

Hoe word ik zzp’er?

 

Nog meer vragen? Laat je terug bellen.

Naam
kaart Nederland

De meest uitdagende ZZP, Detachering of Vaste vacatures voor jou in ‘s-Hertogenbosch of omgeving

Proud People is actief door heel Nederland. Klik op jouw regio hieronder om opdrachten in jouw buurt te zien. Zit er geen opdracht voor je bij? Doe een open sollicitatie!

Open sollicitatie

 

 

Proud People heeft opdrachten in alle segmenten en in alle provincies in Nederland. Bijvoorbeeld ‘s-Hertogenbosch, Utrecht, Veenendaal, Bussum, Amsterdam, Haarlem, Lelystad, Naarden, Hilversum, Weesp, Huizen, Amersfoort & Almere.

 

Veelgestelde vragen door zzp ‘ers

  • Wat is het verschil tussen zzp en detacheren?

    Detachering is wanneer een werknemer tijdelijk wordt uitgeleend aan een andere organisatie. Je komt bij ons op contract te staan en krijg je salaris via ons. Als zzp’er werkt iemand als zelfstandig ondernemer voor verschillende opdrachtgevers. Je komt niet bij ons op de payroll te staan en stuurt zelf een factuur aan ons. Detachering biedt meer zekerheid, terwijl zzp’ers meer vrijheid hebben maar ook zelf verantwoordelijk zijn voor administratie en belastingen.

  • Wat is een interim-professional?

    Een interim-professional is een tijdelijke kracht met gespecialiseerde vaardigheden die wordt ingehuurd voor specifieke taken of projecten binnen een organisatie, waardoor flexibiliteit wordt geboden zonder langdurige verplichtingen.

× Stel je vragen hier