Over Yentl Poel

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben geboren en getogen in Almere en woon daar nog steeds met plezier in de stad. Ik houd van gezelligheid en dat is daar altijd dichtbij.

Verder heb ik de opleiding Communicatie afgerond in 2021, na het afronden ben ik in contact gekomen met Proud People. Ik heb hier veel geleerd over het recruitmentvak en dan gespecialiseerd op Finance. Naast mijn functie als Recruiter, help ik ook mee bij het Marketingteam, voornamelijk gericht op de socials. Vooral schrijven vind ik namelijk erg leuk en het bedenken van unieke posts!

Waarom heb jij het attribuut op je GIFje gekozen?

Mijn attribuut is een handbal en die heb ik gekozen, omdat ik al sinds mijn 11e die sport beoefen. Dat was overigens niet geheel onverwacht, gezien zowel de familie van mijn vader als die van mijn moeder heeft gehandbald. Het is een snelle sport, er gebeurt altijd wat in het veld en je speelt in teamverband, dat maakt het voor mij de leukste sport die er is!

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Mensen helpen aan een baan waar ze met plezier naartoe gaan! Als je met professionals in contact komt, is er iets wat hen motiveert om opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Om die reden te achterhalen en te zorgen dat ze op de juiste plek komen, vind ik de leukste uitdaging.

 

FAQ

× Hoe kan ik je helpen?