Over Sharon Zerp

Wie ben je en wat doe je?

Als recruiter ben ik gedreven door mijn passie om oplossingen te vinden en anderen te inspireren. Mijn loopbaan begon als grondstewardess, waar ik elke dag mensen hielp en uitdagingen aanging. Inspireren en enthousiasmeren werd mijn drijvende kracht, wat uiteindelijk leidde tot mijn overstap naar recruitment. Bij Proud People focus ik me op alle HR-vacatures, waarbij ik ervoor zorg dat zowel werkgevers als kandidaten hun match vinden. Ik vind het geweldig om mensen te helpen hun plek te vinden en organisaties te ondersteunen bij het opbouwen van hun teams. Met mijn aanpak wil ik niet alleen de juiste persoon voor de baan vinden, maar ook bijdragen aan de groei en het succes van iedereen die ik ontmoet.

Waarom heb jij het attribuut op je GIFje gekozen?

Na een werkdag vind ik het fijn om even stoom af te blazen tijdens een lesje kickboksen. Tuurlijk is het belangrijk om fit te blijven maar deze lessen zijn ook een krachtige manier om jezelf mentaal te versterken!

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Klinkt cliché maar geen enkele dag is hetzelfde! Elke vacature en elke kandidaat is uniek, wat betekent dat je voortdurend wordt uitgedaagd en nieuwe situaties tegenkomt.

<h2>FAQ</h2>

× Hoe kan ik je helpen?