Over Kimberly Vicedomini

Wie ben je en wat doe je?

Ik woon al mijn hele leven in Almere en nog steeds met veel plezier midden in het centrum. Hierdoor ben ik ook vaak in het centrum te vinden, vooral als het zonnetje schijnt.

Ook heb ik in Almere gestudeerd en de opleiding Communicatie aan Hogeschool Windesheim Flevoland afgerond, waarbij ik mijn afstudeerstage liep bij Proud People. Hier heb ik onderzoek gedaan gericht op de marketing/communicatie. Daarna heb ik de kans gekregen om mezelf te kunnen ontwikkelen binnen het recruitmentvak als Sales, Marketing & Communicatie Recruiter. Een mooie uitdaging die goed aansluit bij mijn studie.

Waarom heb jij het attribuut op je GIFje gekozen?

Op mijn GIFje zie je dat ik dobbelstenen in mijn hand heb. Dit komt omdat ik echt een spelletjesfanaat ben. In mijn vrije tijd houd ik het liefst gezellige spelletjesavonden met mijn vrienden, waarbij we genieten van leuke bordspellen, kaartspellen en nog veel meer spellen. Ik ben dan ook erg fanatiek…

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Een van de leukste aspecten van mijn werk is het krijgen van een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven. Op deze manier leer je veel bedrijven op een hele andere manier kennen. En natuurlijk is het hoogtepunt om bij het bedrijf de juiste professional te matchen.

FAQ

× Stel je vragen hier