Over Arianne Vos

Wie ben je en wat doe je?

Ik woon samen met mijn jonge gezin in Amersfoort. Ik heb met mijn partner twee kids Jason van 5 en Jaimy van 2, het is dus een drukke gezellige boel bij ons thuis. Samen gaan we er graag op uit en staat de BBQ bij ons regelmatig aan.

Ik ben lange tijd werkzaam geweest binnen de detailhandel als storemanager, maar op een gegeven moment merkte ik dat het tijd was voor iets nieuws. Zo is recruitment op mijn pad gekomen. Iets wat ik nu al lange tijd met heel veel plezier doe!

Waarom heb jij het attribuut op je GIFje gekozen?

Op mijn gifje zie je mij staan met een dumbell, want met een jong gezin en liefde voor lekker eten, moet er wel gesport worden! Het vergt wat planning, doorzettingsvermogen en kracht, maar je vindt mij regelmatig terug tussen de gewichten in de sportschool.

Wat vind jij het leukste aan je werk?

Ik heb natuurlijk de stap vanuit de detailhandel gemaakt naar recruitment. Een van de leukste dingen als Store Manager was voor mij de klant met een goed gevoel de winkel uit te laten gaan. En dat doe ik eigenlijk nog steeds. Door goed te luisteren naar de klant en kandidaat weet ik de juiste match te maken. In dit geval gaan mensen niet met een goed gevoel de winkel uit maar met een goed gevoel naar hun werk. Dat in combinatie met diversiteit is geen dag hetzelfde en dat maakt het erg leuk!

 

FAQ

× Hoe kan ik je helpen?