Uitgelicht: Onze Exact specialist

thumb_exactOpdrachtgevers kunnen ook dit jaar terecht  bij Proud People indien zij ondersteuning willen afnemen op het pakket Exact. Onze consultant is bekend met iedere Exact variant (zoals Globe & online) waardoor hij voor ieder vraagstuk de juiste oplossing kan bieden. Onze consultant heeft zeer veel ervaring met Exact en heeft onlangs tot zeer grote tevredenheid een eerste opdracht voor ons uitgevoerd.

Het inrichten van directe koppelingen tussen verschillende bedrijfsprocessen kan in sommige gevallen direct leiden tot financiële transacties of mutaties. Een paar voorbeelden zijn:

  • Urenregistraties welke leiden tot verkoopfacturen of interne kostenboekingen
  • Digitaal fiatteren van inkoopfacturen zodat deze betaalbaar worden gesteld

Bij het inrichten van de administratie en/of processen zijn er uiteraard veel keuzes te maken. Dit geldt ook voor de keuze van de oplossing. Daarom is het essentieel om juiste kennis en expertise over Exact in huis te hebben om deze keuzes te maken bij het gebruik en inrichting van Exact.

Onze consultant kan zowel op uur- of dagbasis ingezet worden. Een eerste verkennend gesprek om de mogelijkheden en wensen te bespreken is geheel kosteloos. Indien u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met Marc Schram (marc.schram@proudpeople.nl of 035 – 5 288 366).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − een =