Evenement: Risicomanagement voor woningcorporaties

We constateren dat veel corporaties zoeken naar een goede oplossing om Risicomanagement te integreren in de bedrijfsvoering en zijn van mening dat men hierbij ook naar ervaringen buiten de sector moet kijken.  

 

De mogelijke oplossing: “Van macht naar kracht”

De verantwoordelijke functionarissen voor Riskmanagement en Compliance drijven de business manager vaak tot wanhoop. Dat moet anders vond Wim Pauw, manager Risk & Compliance bij verzekeraar Achmea. De cultuur en het gedrag van deze functionarissen kregen meer aandacht dan het invoeren van nieuwe regels. Daarbij maakte het opgeheven vingertje plaats voor proactieve begeleiding en degelijk advies.  

 

De uitnodiging – Workshop Riskmanagement

We willen graag met u een aantal collega’s binnen de branche in discussie over het onderwerp risico management. Na een korte presentatie van Wim Pauw over Riskmanagement zullen we exploreren wat er nodig is voor de sector, voor uw corporatie en voor u als manager om de juiste kracht te vinden.

 

Programma

Locatie:                            Proud People BV
                                            Huizermaatweg 550c te Huizen
Datum:                            15 mei 2014
Tijd:                                  15u – 17u30
Gastspreker:                  Wim Pauw (Manager Risk & Compliance bij Achmea)
Aanmelden:                    info@proudpeople.nl

Indien u ook bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@proudpeople.nl. Het aantal plekken is beperkt dus daarom vernemen we dit graag zo snel nogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 4 =