Linda: ‘’Geen nummer zijn is mogelijk bij Proud People’’

Zoekende naar een passende baan aansluitend bij mijn studie die ik vorig jaar begonnen ben (Master Accountancy en Control aan de UvA), kwam de organisatie Proud People op mijn pad. Wat een verfrissende ervaring was dat zeg!Linda

Op een tripje naar Brugge las ik op de wifi even snel mijn mail door. Proud People had een geweldige passende functie (Business Controller bij Takeaway.com) voor mij. Wachten tot ik terug ben van mijn trip, dat duurt te lang dacht ik, ik bel gelijk even met Proud People. Mijn ad rem reactie werd beloond met een kennismakingsgesprek op het mooie kantoor in Huizen.

Het kennismakingsgesprek verliep uitermate prettig en daarnaast ook heel efficiënt, tenslotte dient voor zowel de klant als voor de kandidaat een meest ideale match te worden gevonden. Het sollicitatiegesprek met de klant Takeaway werd vervolgens ingepland.

Een goede voorbereiding is van groot belang en ook daarbij begeleidt Proud People de kandidaten erg goed, ik kreeg een document met veel informatie en kon aan de slag. Het gesprek verliep vlot en heel natuurlijk. In de tussentijdse periode houdt Proud People steeds contact over de gang van zaken en kunnen onduidelijkheden nog even besproken en helder gemaakt worden.

TOP, ik werd aangenomen!!! Ik ben zo blij met deze baan, zo passend in mijn huidige situatie en genoeg groeimogelijkheden. Na een tijdje gewerkt te hebben wordt ervan uit Proud People nog even een gesprek ingepland om te kijken hoe het met de kandidaat gaat in de nieuwe functie.

Kortom Proud People zorgt met persoonlijke aandacht voor een ideale match voor zowel de klant als de kandidaat. Matthijs, BEDANKT!

Linda van Wessum

Business Controller

Takeaway.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + 14 =