Doe mee met de Fietsclinic of Bootcamp met Johan de Wit en Team Gold!

Afgelopen seizoen was Proud People sponsor van Team Gold, de meest succesvolle schaatsploeg van 2024 met onder andere twee wereldkampioenen. Ook komend seizoen zijn we trotse sponsor van Team Gold en gaan we een nog succesvoller seizoen met ze maken. Vorige week is Team Gold in Nederland aangekomen om hier twee maanden te trainen ter voorbereiding op komend winterseizoen. En Proud People gaat een middag met ze meetrainen, daar nodigen we jou graag voor uit!

Wat gaan we doen?

We hebben twee opties die Team Gold voor ons heeft die middag:

Social ride: vanuit ons kantoor vertrekken we voor een fraaie wegrit van ongeveer 60km door ’t Gooi. En je mag er op rekenen dat je daarmee op de mooiste plekken in de omgeving gaat komen!
Loop & spring training: als fietsen niet echt je hobby is, maar je liever in bijvoorbeeld de gym zit is dit heel gaaf om te doen.

“Peptalk” van Johan de Wit: (na de activiteiten en dus voor iedereen) hoe je als kleine ploeg alle grote gevestigde teams achter je weet te laten en je de beste van de wereld wordt. Iets dat je ook weer in jouw en ons werk kunt toepassen.

In beide gevallen train je natuurlijk ook met de coach en/of de atleten van Team Gold samen. En is er alle gelegenheid om vragen te stellen over wat je maar zou willen weten.

Wanneer?

Op vrijdag 28 juni in de middag. De fietsers starten om 14.30 uur en de Loop & spring training-ploeg om 15.30 uur. Rond 16.30 uur zijn beiden klaar met het actieve deel en zullen we op ons dakterras gezellig napraten en natuurlijk wordt er dan goed voor iedereen gezorgd qua eten en drinken.

Locatie:
Huizermaatweg 550C
1276LM
Huizen

 

*Voor de fietsclinic is een eigen racefiets, gravel- of mountainbike vereist.

Schaatsers gebruiken veel effectieve grondoefeningen om op kracht te komen, ongeacht of dat explosief voor een sprint of juist duurvermogen moet stimuleren. Zeker dat dit bruikbaar voor je gaat zijn of je helpt bij je eigen trainingen.

Een fraaie wegrit van ongeveer 60km door 't Gooi. En je mag er op rekenen dat je daarmee op de mooiste plekken in de omgeving gaat komen!

Lees hier meer over onze sportsponsoring

× Stel je vragen hier